Verkosto-messut

Miksi messuille?

Vuoden kaksi tehokkainta päivää verkostoitumiseen

Verkosto-messuista on muodostunut energia- ja tietoverkkoalan ammattilaisten päätapahtuma erityisesti verkkojen suunnittelun ja rakentamisen osalta. Messuilla kuulee ja näkee uusimmat suuntaukset ja alan päätoimijoiden tuotteet ja palvelut. Tämän vuoden tapahtuman kokoava teema on yhteisrakentaminen. Muita teemoja ovat smart city, kyberturvallisuus, työturvallisuus sekä rekrytointi. 

Ole nopea, jos haluat olla mukana

Tee varaus omasta osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi ensi vuoden ykköstapahtumassa!

Hinnasto Varaa osasto


Lanseeraa ja testaa uutuuksia

Messuilla voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Lisäksi messuilla voi testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Hoida asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Hyvin hoidetun messuosallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

Vahvista imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Messuilla imagoon voi vaikuttaa monella tavalla, kuten rakentamalla upean osaston tai tuomalla asiantuntijuuttanne esille messujen ohjelmassa. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

Vaikuta hankintaprosessissa

Päätökset hankinnoista hajaantuvat yhä enemmän organisaatioissa eri ihmisille. Messujen yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.

Kättely sähkö- ja tietoverkkoalan investoinnin kunniaksi

Neljä syytä osallistua Verkosto-messuille

1) Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää sähkö- ja tietoverkkoalan tapahtuma. Pirkanmaa on keskellä asiakkaitasi.

2) Kulkuyhteydet

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on helposti saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Parkkipaikkoja on runsaasti heti messuhallien vieressä.

3) Kapasiteetti

Verkosto-messut vieraineen mahtuu Tampereelle erinomaisesti. Majoituskapasiteettia on pelkästään keskustassa on yli 2300 huonetta. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on riittävästi sekä tilaa että tekniikkaa esitellä isojakin kokonaisuuksia. Kävijöitä messuilla palvelee Pirkanmaan suurin yhtenäinen ravintolakokonaisuus.

4) Järjestäjä

Tampereen Messut on palveleva ja kustannustehokas yhteistyökumppani.

Tuoteryhmät Kysy lisää