Verkosto-messut

Verkostossa kaikki kumppanuudet kerralla, upeassa tunnelmassa

Uutiset  27.01.2023

Verkosto 2023 lumosi neljän vuoden odotuksen jälkeen ajankohtaisella annillaan ja erityisen merkityksellisillä kohtaamisilla. Lue kumppaneidemme mietteitä messuista ja varaa paikkasi vuoteen 2025! 

 

Verkostossa on todella paljon ammattialan ihmisiä liikkeellä, ja se on tietenkin todella positiivinen asia. Innostus tälle alalle on kovaa! Olemme poikkeuksellisen paljon kohdanneet uusia ja jo olemassa olevia kumppanuuksia. Samassa hallissa, samaan aikaan on todella runsaasti alan tekijöitä. Verkostossa pystyy myös todella nopeasti näkemään kattauksen alalta, tuoreimmat tuotteet, toimittajat ja ratkaisut.

Rainer Nurkkala, myyntijohtaja
Elcon Solutions Oy

 

Verkosto-messut on menneet todella hyvin! Kävijämäärä ja -laatu on ollut parasta, olemme saaneet tarjota ammattilaisten tuotteita ammattilaiselle. Tässä tapahtumassa kohtaa ihmiset, jotka alalla aidosti päättävät asioista ja toisaalta opiskelijoita, tulevaisuuden osaajia, jotka saavat erinomaisen katsaukseen alaan ja sen tulevaisuuteen. Verkosto on hieno messutapahtuma!

Asko Ylöstalo, tuotepäällikkö
Talhu Oy

 

Verkosto on ollut positiivinen kokemus, kävijämäärä ylitti odotukset ja ammattiostajia, päättävää tahoa oli aidosti liikkeellä. Laadukkaita messukävijöitä riitti myös toiselle messupäivälle, mikä oli valtavan hienoa. Verkostossa on ehkä eniten meidän tiettyjen asiakassegmenttiemme toimijoista, kohdataan iso osa maahantuonnin käyttäjistä nimenomaan täällä. Varmasti tulemme kahden vuoden kuluttua uudestaan, jo 2019 oli hyvin menestyksellinen ja varasimme tuolloin heti nämä messut. Mahtavaa, että tapahtuma vihdoin toteutui ja saimme kohdata!

Viljami Tuura, myyntijohtaja
Janneniska Oy

 

Verkostossa on ollut hieno ja vilkas tunnelma – koskaan ei kaiketi ole ollut näin paljon kiirettä. Verkkoyhtiöt ovat meidän isoimpia asiakkaitamme ja asiakaskunnastamme kaikki ovat täällä! Messut ovat tehokas tapa kohdata kaikki kumppanit kerralla, keskustella ja saada myös uusia ideoita. Kahden vuoden kuluttua uudelleen – jos jonnekin mennään, niin todellakin tänne!

Jukka Seppä, Technical Sales Manager
Alfen Elkamo Oy Ab

 

Verkosto seuraavaksi 22.-23. tammikuuta 2025