Verkosto-messut

Mikä on Verkosto?

Energia- ja tietoverkkoliiketoiminnan päätapahtuma

Verkosto-messut tarjoavat kattavasti tietoa alan tulevaisuuden mahdollisuuksista ja ratkaisuista, joilla teollisuus, yhteiskunnan infra ja kotitaloudet pysyvät toimintakykyisinä.

Tervetuloa vuoden tärkeimpään alan tapahtumaan!

Kävijäksi rekisteröityminen on maksutonta.

Rekisteröidy messuille nyt!

kävijä­tyytyväisyys 98 %

Ylin johto ja yrittäjät

näkevät tapahtumassa uunituoreet case-esimerkit,  tulevaisuuden liiketoiminta- sekä investointimahdollisuudet. Aikaa jää myös verkostoitumiselle kumppanien
sekä kollegoiden kanssa.

Suunnittelu ja kehitys

puolien messuvierailijat löytävät tapahtumasta innovatiivisia palveluita sekä tuotteita. Toimintamallit vaativat jatkuvaa palveluiden ja laitteiston päivittämistä – messuilla pysyt kehityksessä.

Asentajat

löytävät tapahtumasta uusimmat tuotteet sekä palvelut. Vaatimusten kasvaessa työn tehokkuuden määrittelevät työntekijät – he osaavat parhaiten arvioida millä tuotteilla ja palveluilla aito tuottavuusloikka tehdään.


Teemat tuovat tulevaisuuden kahvipöytiin

Verkoston kokoava teema on yhteisrakentaminen. Tapahtumassa puhuttaa myös Smart City, työturvallisuus, kyberturvallisuus ja rekrytointi.

Maailma digitalisoituu ja luonnon ääriolosuhteet lisääntyvät. Tykkylumi, myrskyt ja kyberhyökkäykset uhkaavat sähkö- ja tietoverkkojen toimintavarmuutta. Verkosto-messut tarjoavat kattavasti tietoa alan tulevaisuuden mahdollisuuksista ja ratkaisuista, joilla teollisuus, yhteiskunnan infra ja kotitaloudet pysyvät toimintakykyisinä.

Alan nopea kehittyminen ja isot investoinnit, uudet teknologiat sekä osaajien eläköityminen avaavat myös työllistymismahdollisuuksia. Energia-alan ammattilaiset työskentelevät julkishallinnon, viranomaistahojen, energia-alan järjestöjen ja muiden sidosryhmien palveluksessa ja alan työpaikkoja on ympäri Suomea. 

 


Näkymä Tampereen Messujen Verkosto-messuilta, joka on ainutlaatuinen kohtaamispaikka yrityksille

Miksi messuille?

Verkosto esittelee läpileikkauksen Suomen sähkö- ja tietoverkkoalasta. Paikan päällä on markkinoiden uusinta kone- ja laitekantaa, asiantuntijoita, päättäjiä – kollegoita sekä uusia kontakteja.

Verkosto-messujen parasta antia ovat kontaktit – niin uudet kuin vanhatkin. Kävijänä minua kiinnostivat erityisesti verkonrakennus ja siihen liittyvä työvälineistö. Verkostoiduin ja sain messuilta lisää tietoa alasta.” – Ari Taipale, verkostoinsinööri

Rekisteröidy kävijäksi


NÄYTTEILLEASETTAJANA:

ABB Oy ACONTEC Oy Aitio Finland Oy Altiax Oy Arcteq Relays Ltd Atlas Copco Bandercom Oy BCC Solutions Oy Beckhoff Automation Oy BTB Plaza Oy CA Mätsystem AB Comtiki Oy Despro Engineering E Avenue Oy EcoTelligent Oy Elektro-Arola Oy Ellego Powertec Oy Elpac Oy Elpress Ab Eltek Power Oy Eltel Networks Oy Empower Oyj Emtele Oy Energineering Oy EnerSys Europe Oy enertec Enkom Active Oy Ensto Finland Oy ETD Finland Oy Eurolaite Oy Exlan Finland Oy Exsane Oy Fincumet Oy Finnsat Oy Fouga It Oy FSM Group GEOS OM-Tekniikka Oy Geotrim Oy Greenled Oy H. Vesala Oy

Kaikki näytteilleasettajat


Tampereen Messujen Verkosto-messut tietoverkkoalan ammattitapahtuman aihepiirejä

Ohjelmaa ja asiantuntijoita

Päivät ovat täynnä mielenkiintoista asiaa. Ohjelmasisällön keihäänkärkenä ovat case-esimerkit sekä puheenvuorot alan ammattilaisilta. Ohjelmasisällön aiheet nivoutuvat tiiviisti tapahtuman tematiikkaan.

Ohjelma päivittyy tapahtuman lähestyessä, pysy kuulolla!

Esimakua ohjelmasta

 


Älä jää yksin – olethan mukana?

Rekisteröitymällä kävijäksi olet sisäpiirissä

Saat muun muassa
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista
  • Tiedon myös seuraavista messuista

Rekisteröidy kävijäksi