Verkosto-messut

Mikä on Verkosto?

Energia- ja tietoverkkoalan päätapahtuma

Verkosto-messut 25.–26.1.2023 tarjoavat kattavasti tietoa alan tulevaisuuden mahdollisuuksista ja ratkaisuista, joilla teollisuus, yhteiskunnan infra ja kotitaloudet pysyvät toimintakykyisinä.

Pysy menossa mukana!

Uutiskirjeen tilaajana saat viimeisimmät tiedot ja tuoreimmat julkistukset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

kävijä­tyytyväisyys 98 %

Ylin johto ja yrittäjät

näkevät tapahtumassa uunituoreet case-esimerkit sekä  tulevaisuuden liiketoiminta- ja investointimahdollisuudet. Aikaa jää myös verkostoitumiselle kumppanien
sekä kollegoiden kanssa.

Suunnittelu ja kehitys

puolien messuvierailijat löytävät tapahtumasta innovatiivisia palveluita sekä tuotteita. Toimintamallit vaativat jatkuvaa palveluiden ja laitteiston päivittämistä – messuilla pysyt kehityksessä.

Asentajat

löytävät tapahtumasta uusimmat tuotteet sekä palvelut. Vaatimusten kasvaessa työn tehokkuuden määrittelevät työntekijät – he osaavat parhaiten arvioida millä tuotteilla ja palveluilla aito tuottavuusloikka tehdään.


Tulevaisuus määritellään tänään

Verkostossa kuulet alan ajankohtaisimmat teemat. Tapahtumassa puhuttaa muun muassa älykäs verkosto ja vastuullisuus – niin ympäristön kuin työturvallisuuden kannalta.

Maailma digitalisoituu ja luonnon ääriolosuhteet lisääntyvät. Tykkylumi, myrskyt ja kyberhyökkäykset uhkaavat sähkö- ja tietoverkkojen toimintavarmuutta. Verkosto-messut tarjoavat kattavasti tietoa alan tulevaisuuden mahdollisuuksista ja ratkaisuista, joilla teollisuus, yhteiskunnan infra ja kotitaloudet pysyvät toimintakykyisinä.

Alan nopea kehittyminen ja isot investoinnit, uudet teknologiat sekä osaajien eläköityminen avaavat myös työllistymismahdollisuuksia. Energia-alan ammattilaiset työskentelevät julkishallinnon, viranomaistahojen, energia-alan järjestöjen ja muiden sidosryhmien palveluksessa ja alan työpaikkoja on ympäri Suomea.


Näkymä Tampereen Messujen Verkosto-messuilta, joka on ainutlaatuinen kohtaamispaikka yrityksille

Miksi messuille?

Verkosto esittelee läpileikkauksen Suomen energia- ja tietoverkkoalasta. Paikan päällä on markkinoiden uusinta kone- ja laitekantaa, asiantuntijoita, päättäjiä – kollegoita sekä uusia kontakteja.

Verkosto-messujen parasta antia ovat kontaktit – niin uudet kuin vanhatkin. Kävijänä minua kiinnostivat erityisesti verkonrakennus ja siihen liittyvä työvälineistö. Verkostoiduin ja sain messuilta lisää tietoa alasta.” – Ari Taipale, verkostoinsinööri


Tule mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeen olet sisäpiirissä.

Saat muun muassa
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista
  • Tiedon myös seuraavista messuista

Tilaa uutiskirje