Verkosto-messut

Verkostossa verkostoidutaan – Brella

Uutiset  13.01.2017

Verkosto-messut ovat se paikka, missä oman alasi kumppanuusverkostojen eksponentiaalinen kasvattaminen on mahdollista yhdessä paikassa ja lyhyen ajan sisään – paikalla on alan ylin johto, alihankkijat ja muut merkittävät kontaktit – kasvotusten.

Henkilökohtaisen kohtaamisen merkitys on korostunut digitaalisella aikakaudellamme – oli syynä tekniikan kehittyminen tai etäisyyksien kasvu – aito kädenpuristus on nyt merkittävämpi kuin koskaan. Samaan aikaan messuvierailusta haetaan entistä enemmän kokonaisvaltaista tehokkuutta ja aitoa hyötyä. Konkreettisen edun saavuttamiseksi ohjelmaan uppoutuminen ja verkostoituminen tarjolla olevien ilmaisten palveluiden kautta on kannattavaa.

Verkostoitumistyökalu Brellan idea on yksinkertainen – kerro mitä etsit ja Brellan hoitaa loput. Kirjaudut sisään järjestelmään ja täytät yksinkertaisen kyselyn siitä, että mitä etsit – jonka jälkeen Brellan algoritmi kertoo valintojesi perusteella sinulle tapaamiseen sopivat kumppanit. Brellan kautta voit aikatauluttaa ja suunnitella omat tapaamisesi etukäteen ja tavata ainoastaan niitä henkilöitä, joista on sinulle hyötyä.

Kuka ei tahtoisi tavata esimerkiksi kahta uutta potentiaalista yhteistyökumppania 30 minuutissa, vai mitä?

Näin helppoa se on

  1. Kirjaudu Brellaan, voit käyttää kirjautumiseen LinkedIn-profiiliasi
  2. Kerro mitä etsit ja sovi tapaamisia
  3. Verkostoidu

Aloita Brellan käyttö