Verkosto-messut

Verkosto on kansainvälisempi ja monipuolisempi kuin koskaan

Uutiset  17.01.2017

Sähkö- ja tietoverkkojen ammattimessuilla edellisten Verkosto-messujen teemat ovat yhä ajankohtaisia, mutta nyt pääpaino on maakaapeloinnissa sähkömarkkinalain vaikutusten myötä. Verkostoitumisen lisäksi messuilla keskitytään erityisesti älykkääseen katuvalaistukseen, liikenteen sähköistymiseen ja työturvallisuuteen. Verkkoliiketoiminta-alan tunnustuspalkinto Vuoden Verkostoteko jaetaan messujen avajaispäivänä.

Aurinkopaneelin asennus

Messukokonaisuus seminaareineen, tietoiskuineen ja työnäytöksineen on Verkosto-messujen 25-vuotisen historian monipuolisin. Näytteilleasettajia on ennätykselliset 169 kappaletta ja kattaus on kansainvälisempi kuin koskaan. Mukana on toimijoita esimerkiksi Ruotsista, Bosnia-Hertsegovinasta, Hollannista ja Iso-Britanniasta. Suomen tiettävästi ainoa tuotantomalliin perustuva sähkökilpamoottoripyörä Brammo Empulse TTX on myös esittelyssä messukeskuksen pääaulassa messujen ajan.

Keskiviikon Aurinkoinen pientuotanto -seminaarin (klo 13.15, Tähtien Sali) aluksi julkistetaan Vuoden Verkostoteko 2017 -palkinnon saaja. Alan uudella tunnustuspalkinnolla halutaan nostaa esille esimerkillisiä toimijoita kasvavalta verkkoliiketoiminnan alalta. Palkinnon jakavat kansanedustaja Harri Jaskari ja Energiateollisuuden verkkoliiketoiminnasta vastaava johtaja Kenneth Hänninen.