Verkosto-messut
Tampereen Messujen Verkosto-messut tietoverkkoalan ammattitapahtuman aihepiirejä

Verkkopäivillä aiheina 5G:n kehitys, kyberturvallisuus ja alan tekniset ratkaisut

Uutiset  07.11.2018

Tietoliikennealan toimijat kokoontuvat 23.–24.1.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen Teleprikaatin järjestämille Verkkopäiville. Kaksipäiväisessä seminaarissa kuullaan lukuisia asiantuntijapuheenvuoroja muun muassa 5G:n kehityksestä, kyberturvallisuudesta ja alan teknisistä ratkaisuista.

− Tämä ainutlaatuinen tilaisuus on vain joka toinen vuosi. Verkkopäivät tarjoavat tele- ja tietoliikennealan ammattilaisille korkeatasoista ja uusinta tietoa alan viimeisistä ilmiöistä ja kehityksen suunnista. Olemme ammattilaisten asialla, sanoo toimitusjohtaja Hannu Jaakohuhta Teleprikaati Oy:stä.

Puhujina ovat esimerkiksi Viestintäviraston johtava asiantuntija Päivi Peltola-Ojala ja tietoturva-asiantuntija Juhani Eronen sekä Nokia Bell Labsin Bell Labs Fellow Antti Toskala.

Ohjelma, ilmoittautuminen ja lisätiedot. Seminaari on maksullinen.

Seminaarivieraat tutustuvat myös Verkosto-messuihin, jossa alan keskeisimmät toimijat esittelevät tuote- ja palvelu-uutuuksiaan.

Rekisteröidy maksutta messuille   

Verkosto-messut esittelevät sähkö-, tele- ja tietoverkkoihin, verkkotuotteisiin ja -palveluihin, sähköautoinfraan, tie- ja katuvalaistukseen sekä liikenteen informaatiojärjestelmiin liittyviä tuotteita ja palveluita. Tampereen Messut Oy toteuttaa Verkosto-messut yhteistyössä Energiateollisuus ry:n, Adato Energia Oy:n ja Teleprikaati Oy:n kanssa