Verkosto-messut

Asiantuntija korostaa: Yhteiskunnan toimintavarmuudesta huolehtivien ammattilaisten työturvallisuus on tärkeää

Uutiset  29.10.2018

Yhteiskunnan toimintavalmiuden kannalta kriittisten toimialojen työturvallisuudella on merkittävä rooli.   Varmistettaessa sähkö- ja tietoverkkojen toimintaa alan ammattilaiset työskentelevät usein haastavissa olosuhteissa.

− Tämä asettaa myös tarkkoja vaatimuksia työturvallisuudesta ja henkilökohtaisista suojaimista huolehtimiselle. Teollisuuden, yhteiskunnan infran ja kotitalouksien toimintakyvyn varmistavilla, huipputason toimijoilla ei ole varaa tinkiä työntekijöidensä työturvallisuudesta, sanoo korkeanpaikantyöskentelykouluttaja ja myyntipäällikkö Pasi Halmisto Vandernet Oy:stä.

Verkonrakennus: työturvallisuuden rooli on kasvanut – uudet ratkaisut kiinnostavat

Kuten monilla muillakin nopeasti muuttuvilla toimialoilla myös sähkö- ja tietoverkkoalalla työturvallisuuden uusimmat ratkaisut kiinnostavat. Verkkorakentamisenalalla työturvallisuuden rooli on kasvanut ja ammattilaiset haluavat kuulla henkilösuojauksen ja työturvallisuuden uusimmista tuotteista ja trendeistä.

− Tunnistan alan edelläkävijän eli kovan luokan ammattilaisen siitä, että hän on kiinnostunut työturvallisuudesta. Osallistumme Verkosto 2019 -messuille, koska haluamme kohdata sähkö- ja tietoverkkoalan ammattilaisia antaen uusinta tietoa henkilösuojauksen ratkaisuista. Messuilla voimme kertoa näistä mahdollisuuksista esittelemällä tuotevalikoimaa monipuolisesti ja henkilökohtaisesti, Halmisto tiivistää.

Vandernet Oy:n henkilöstöllä on laaja osaaminen työtehtäväkohtaisesta riskienarvioinnista ja niihin liittyvistä henkilösuojaimista. Yrityksen erityisosaamista on ammattilaisten pään- ja silmiensuojaus, henkilökohtainen valaisu sekä korkeanpaikantyöskentelyn varusteet haasteellisiin työskentelyolosuhteisiin. Vandernet on esimerkiksi Suomen markkinajohtaja työkypärien ja putoamissuojainten maahantuonnissa ja jakelussa.

Työturvallisuus on yksi Verkosto 2019 -messujen teemoista. Tervetuloa haastamaan myös muut messuilla mukana olevat alan yritykset kertomaan, millaisia tuotteita ja palveluita heillä on tarjota.

Verkosto 2019 -messut 23.-24.1. Tampereen Messu- ja Urheilukeskusessa. #Verkosto

Rekisteröidy kävijäksi