Verkosto-messut
Näkymä Tampereen Messujen Verkosto-messuilta, joka on ainutlaatuinen kohtaamispaikka yrityksille

Älykäs ja vastuullinen verkosto puhututtaa tammikuussa

Uutiset  25.09.2020

Verkosto-messut sähköistää Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen seuraavan kerran 20.–21.1.2021. Jo 14. kertaa järjestettävät messut kasvaa sisällöllisesti, kun sähkö- ja tietoverkkojen rinnalle nousevat lämpö- ja kaasuverkot. Energia- ja tietoverkkojen ammattimessujen teemana on tammikuussa älykäs ja vastuullinen verkosto.

Älykäs verkosto käsittää messuilla sekä kumppaniverkostot että verkonrakentamisen. Kumppanuuden merkitys osaavan työvoiman saavuttamisessa korostuu energia- ja tietoverkkoaloilla, minkä vuoksi Verkosto-messut tarjoaa tilaisuuden sekä tietämyksen että verkostojen kartuttamiselle. Esimerkiksi messuille rakentuvalla Smart Network -alueella messuvieraat pääsevät jakamaan ajatuksiaan ja solmimaan verkostoja sekä uusien että vanhojen tuttavuuksien kesken.

Verkonrakentamisen älykkyyteen viitataan, kun puhutaan esimerkiksi verkostoautomaatiosta. Toimivien ja luotettavien verkostojen rakentaminen vaatii digitalisaation ja erityisesti datan keräämisen, analysoinnin ja hyödyntämisen ymmärrystä. Messuvieraat pääsevät kartuttamaan tietämystään aiheesta messujen laajalla ja ajankohtaisella ohjelmatarjonnalla.

Älykkyyden lisääntyessä eivät alan toimijat voi sulkea silmiään myöskään vastuullisuuden kysymyksiltä. Vastuullisuuteen Verkosto-messut antaa näkökulmia sekä vastuullisen työympäristön näkökulmasta että vastuullisten energialähteiden käytön kannalta.

Tampereen Messut Oy järjestää Verkosto 2021 -tapahtuman yhteistyössä Energiateollisuus ry:n, Adato Energia Oy:n ja Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n kanssa.