Verkosto-messut

Verkostojen virtaukset luodaan yhdessä Tampereella

Tiedote  17.01.2023

Energia- ja tietoverkkoalan ammattimessut Verkosto virtaa Tampereella 25.26. tammikuuta 2023. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jo neljännentoista kerran järjestettävä tapahtuma kattaa kuun lopussa ajankohtaisuudellaankin herättelevän kokonaisuuden, teemanaan älykäs ja vastuullinen verkosto. Alan merkittäviä kohtaamisia odotetaan suurella innolla. Median akkreditoituminen Verkostoon on avoinna.

Verkosto-messut 25.–26.tammikuuta 2023 virroittaa läpileikkauksen tulevaisuuden toimintakykyisistä, kestävistä ja kehittävistä energia- ja tietoverkkoratkaisuista. Tapahtuman teemana loistaa älykäs ja vastuullinen verkosto, näkökulminaan toimintavarma verkosto, verkostot energiamurroksessa sekä vastuullisuus. Haastavissa maailmantilanteissa ja suuressa murroksessa on uusiutuva, ajassa kiinni oleva sekä valmiudellaan turvallinen verkosto paitsi elintärkeä, myös tekijä, joka johtaa kestäviin ratkaisuihin. Verkosto on alan odotettu kohtaamispaikka, joka saa poikkeusvuosien tauon jälkeen nyt sijansa, ajankohtaisempana kuin koskaan. On verkostojen uusi aika – virtaukset luodaan yhdessä. Tutustu tapahtuman teemoihin ja näkökulmiin: verkostomessut.fi/fi/kavijalle/mika-on-verkosto/.

Ajankohtainen ohjelma puhuttaa verkostoivassa Verkostossa

Verkosto 2023 katsoo tulevaan, luoden vahvaa ja energisoivaa huomista. Tapahtuma kattaa ajankohtaisuudellaan puhuttavan sisällön merkityksellisien kohtaamisien sekä mielenkiintoisen ohjelman siivittämänä.

Avajaispäivä keskiviikko on seminaarien juhlaa, alan ytimeen sukelletaan peräti kolmen kokonaisuuden kirjolla. Rejlersin Smarter-seminaari kokoaa yhteen sähköverkkoihin, energiaan ja tietoliikenteeseen liittyvät kokonaisuudet, keskittyen erityisesti kyberturvallisuuteen ja sen vaikutukseen yhteiskunnan eri sektoreilla. Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n seminaarissa paneudutaan lämpöverkkojen asemaan tulevaisuuden energiajärjestelmässä. Tilaisuuden paneelikeskustelu Kaukolämpö Ajassa avaa lämpöverkkojen roolia hiilen sidonnan ja sähköenergiajärjestelmän joustojen mahdollistajana. Energiateollisuus ry:n Energiaverkot 2035 -seminaarissa syvennytään sähköverkkojen rooliin sähkönkäytön ja uusiutuvan energian tuotannon lisääntyessä, muun muassa etupainotteisen investointien suunnittelun ja toteutuksen, joustavuuden, toimitusvarmuuden, sekä verkon älykkyyden ja kapasiteetin näkökulmista. Seminaarissa koetaan myös jakeluverkkopaneeli, jossa käydään keskustelua valvontamenetelmien kehityksestä ja Energiaverkot 2035-visiosta. Tilaisuuden päättää Vuoden Verkostoteko -tunnustuspalkinnon jakaminen, vuoden 2023 teemanaan vastuullisuus. Torstaina Ensto Oy:n puheenvuorossa pohditaan sähköverkkojen ennakoivaa kunnossapitoa ja IoT-teknologioiden mahdollisuuksia. Eltelin ja Nestor Cablesin työnäytöksissä voi halki messupäivien nähdä miten valokuituverkko rakentuu mikrokanavatekniikkaa hyödyntäen. Ohjelmalavan, seminaarien ja työnäytösten lisäksi Verkostossa on mahdollisuus kokea osastoilla tapahtuvaa ohjelmaa. Tutustu tapahtuman koko ohjelmakattaukseen verkostomessut.fi/fi/kavijalle/#tab-program.

Median akkreditoituminen tapahtumaan on avoinna

Energia- ja tietoverkkoalan päätapahtuman Verkoston media-akkreditoituminen on avoinna https://www.verkostomessut.fi/fi/messuinfo/medialle/. Haastatteluja on mahdollista sopia myös etukäteisesti, olethan yhteydessä tapahtuman viestintään.

Tampereen Sähkölaitos on Verkosto 2023 -kumppaniyritys

Tampereen Sähkölaitos on moderni energiakonserni, joka tuottaa kotimaista, uusiutuvaa energiaa sekä kehittää aktiivisesti tulevaisuuden energiaratkaisuja, vähentää kasvihuonekaasupäästöjä, ja luo lisää työpaikkoja Pirkanmaalle.

− Lämpö- ja sähköverkkojen tehokkaalla hyödyntämisellä on keskeinen rooli osana vihreää energiasiirtymää. Tule kokemaan ja näkemään verkkojen mahdollisuudet Verkosto-messuille! toivottaa myyntiryhmän päällikkö Paavo Pietikäinen Tampereen Sähkölaitokselta.

Verkosto on energia- ja tietoverkkoalan päätapahtuma, joka koostuu tieto-, sähkö-, lämpö- ja kaasuverkkoalojen sisällöstä, tuotteista ja palveluista. Tampereen Messut Oy järjestää Verkoston yhteistyössä Energiateollisuus ry:n, Adato Energia Oy:n, Teleprikaati Oy:n, Tieturi Oy:n, Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n sekä Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry:n kanssa. Verkosto-messujen vuoden 2023 kumppaniyritys on Tampereen Sähkölaitos. Verkosto-messut järjestetään vuonna 2023 neljättätoista kertaa.

LISÄTIEDOT: verkostomessut.fi/fi/ #verkosto #verkostonuusiaika
Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi/, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Jani Maja, myyntijohtaja, Verkosto-projektipäällikkö, +358 50 356 1325
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, +358 40 612 9081