Verkosto-messut

Vuoden Verkostoteko 2023

ke 25.01.2023 13:00-16:00

Tähtien Sali, Seminaarikeskus 2. krs

Vuoden Verkostoteko -tunnustuksen teemana vastuullisuus

Tammikuun Verkosto-messuilla julkistetaan Vuoden Verkostoteko 2023 -palkinnon saaja. Kolmannen kerran jaettavalla verkkoliiketoiminta-alan palkinnolla Tampereen Messut ja Energiateollisuus haluavat nostaa esille esimerkillisiä toimijoita vahvasti kasvavalta energia- ja tietoverkkotoimialalta. Tänä vuonna tunnustuksen teema on vastuullisuus.

Vuoden Verkostoteko -tunnustuksen voittaja voi olla hanke, projekti tai esimerkiksi tuote tai palvelu, joka tuottaa tai on tuottamassa vastuullisuuden saralla jotakin uutta. Vastuullisuudella tarkoitetaan laajasti sekä ympäristön huomioimista verkostoihin liittyvässä tuotannossa ja laadussa, luotettavuudessa ja kestävyydessä kuin myös vastuullisesti toteutettua ja johdettua työtä, jossa koko tuotantoketju aina suunnittelusta työvälineiden ja -tekijöiden kautta työn toteutukseen toimii vastuullisesti ja turvallisesti.

Vastuullisuusteemaisen verkostoteon tehnyt toimija noudattaa yhteiskuntavastuuta, varautuu tulevaan ja huomioi toiminnassaan uusiutuvat energialähteet. Vastuulliset teot voivat olla hyvin moninaisia, pieniä ja innovatiivisia projekteja tai suuria ja kauaskantoisia hankkeita. Esimerkkeinä voisi mainita viime messuilla lanseeratun turvallisuusmanifestin tai työkonealan ja kestävän purkamisen green deal -sopimukset sekä haitallisten aineiden vähentäminen hankinnoissa. Teko voi olla myös teemaan sopiva konkreettinen palvelu.

Edelliset palkitut

  • v. 2017 ABB Oy: monitaajuusadmittanssimittaukseen perustuvasta maasulun suojaus- ja indikointimenetelmästä
  • V. 2019 Turku Energia Sähköverkot Oy: sähkönjakeluverkon ohjaus- ja valvontajärjestelmän hallinta- ja tietoturvapalvelu

Tervetuloa Energiaverkot 2035 -seminaariin keskiviikkona 25.1.2023 klo 13–16, missä Vuoden Verkostoteko -palkinto jaetaan seminaarin päätteeksi.