Verkosto-messut

Vuoden Verkostoteko -palkinto

Vuoden Verkostoteko -tunnustuksen teemana vastuullisuus

Syksyn Verkosto-messuilla julkistetaan Vuoden Verkostoteko 2021 -palkinnon saaja. Kolmannen kerran jaettavalla verkkoliiketoiminta-alan palkinnolla Tampereen Messut ja Energiateollisuus haluavat nostaa esille esimerkillisiä toimijoita vahvasti kasvavalta energia- ja tietoverkkotoimialalta. Tänä vuonna tunnustuksen teema on vastuullisuus.

Vuoden Verkostoteko -tunnustuksen voittaja voi olla hanke, projekti tai esimerkiksi tuote tai palvelu, joka tuottaa tai on tuottamassa vastuullisuuden saralla jotakin uutta. Vastuullisuudella tarkoitetaan laajasti sekä ympäristön huomioimista verkostoihin liittyvässä tuotannossa ja laadussa, luotettavuudessa ja kestävyydessä kuin myös vastuullisesti toteutettua ja johdettua työtä, jossa koko tuotantoketju aina suunnittelusta työvälineiden ja -tekijöiden kautta työn toteutukseen toimii vastuullisesti ja turvallisesti.

Vastuullisuusteemaisen verkostoteon tehnyt toimija noudattaa yhteiskuntavastuuta, varautuu tulevaan ja huomioi toiminnassaan uusiutuvat energialähteet. Vastuulliset teot voivat olla hyvin moninaisia, pieniä ja innovatiivisia projekteja tai suuria ja kauaskantoisia hankkeita. Esimerkkeinä voisi mainita viime messuilla lanseeratun turvallisuusmanifestin tai työkonealan ja kestävän purkamisen green deal -sopimukset sekä haitallisten aineiden vähentäminen hankinnoissa. Teko voi olla myös teemaan sopiva konkreettinen palvelu.

Valmiit ehdotukset tulee lähettää 16.8. mennessä sähköpostitse Tuija Sievolalle: tuija.sievola@tampereenmessut.fi