Verkkoliiketoiminta-ala sähköistyy investoinneista

Verkosto-messut järjestetään seuraavan kerran 25.–26.1.2017
Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Verkkoliiketoiminnan valoisa tulevaisuus ja pitkälle ulottuvat suunnitelmat lisäävät alan ammattimessutapahtuman tärkeyttä. Nopeasti kehittyvällä alalla tehdään tulevina vuosina paljon investointeja ja luvassa on monia uudistuksia. Seuraavan kerran 25.–26.1.2017 järjestettävien Verkosto-messujen näyttelytilasta on varattu jo yli 80 %.

Toimiva kantaverkko mahdollistaa investoinnit


Uudet tuotteet ja palvelut sekä toimialan trendit

Verkosto_fingrid Sähköverkot
Sähkönsiirron kantaverkon toiminnalla ja kunnolla on valtava merkitys maamme taloudelle. Toimiva kantaverkko mahdollistaa investoinnit tuotantoon eri puolilla maata ja takaa sen, että maamme ei kärsi suurista sähkökatkoksista. Jos verkko ei ole kunnossa, moni kärsi suuria tappioita.

Nyt Fingrid on aloittanut noin 1,2 miljardin euron investointiohjelman, jolla se uudistaa maamme kantaverkon.

Lue Keskisuomalaisen pääkirjoitus »
Verkosto-messuista on muodostunut sähkö- ja tietoverkkoalan ammattilaisten päätapahtuma erityisesti verkkojen suunnittelun ja rakentamisen osalta. Tapahtuma onkin suunnattu molemmille verkostoaloille sekä niiden ajankohtaisiin kysymyksiin ja tarvittaviin ratkaisuihin.

Messuilla pääsee kuulemaan ja näkemään uusimmat suuntaukset ja alan päätoimijoiden tuotteet ja palvelut.

Tutustu tuoteryhmiin »
 


"Suurin yksittäinen piristysruiske Suomen teollisuudelle"


Samalla kertaa alan tärkeimmät päättäjät, asiakkaat ja käyttäjät

sähköverkko
Verkosto etusivu
– Messut on hieno tapa koota porukka yhteen. Mielestäni Verkosto-messujen voidaan sanoa olevan suurin yksittäinen piristysruiske Suomen teollisuudelle, sillä alalla puhutaan miljardi-investoinneista: tälle alalle sijoitetaan vuosittain 600–800 miljoonaa euroa jakeluverkkoja varten. Koska investoinnit ovat valtavan mittavia, tarvitaan yhteistyön voimaa. Messuilla tapaatkin samalla kertaa niin laitevalmistajat, palveluntuottajat, verkkoyhtiöt kuin asiakkaatkin, toteaa Energiateollisuus ry:n johtaja Kenneth Hänninen.

Lue uutinen »
– Verkosto-messut on kattava läpileikkaus alan tarjonnasta, tuotteista, ratkaisuista ja palveluista ja loistava tilaisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa, kuvaa Ensto Finland Oy:n myyntijohtaja Markku Rantio. – Tapaat samalla kertaa alan tärkeimmät päättäjät, asiakkaat ja käyttäjät ja voit esitellä tuotteita suurelle asiakasjoukolle samalla kertaa. Yhdellä käynnillä voit haalia ratkaisuja usealta eri toimijalta ja asiantuntijalta, Rantio korostaa Verkosto-messujen koko alan yhteen kokoavaa luonnetta.Toiminnan takaa Netland AppRunner
Tampereen Messut Oy | Ilmailunkatu 20 | 33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Asiakaspalvelu | p. 0207 701 222 (ark. klo 8–16) | asiakaspalvelu (a) tampereenmessut.fi

Tampere Trade Fairs Ltd | Ilmailunkatu 20 | FIN-33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Customer service | Tel.+358 207 701 222 (on weekdays 8 am - 4 pm) | customerservice (a) tampereenmessut.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved for changes.